Cine sîntem

Ajută-i pe toți

Asociatia de binefacere Kindness in frunte cu Presedinta asociatiei Onu Doina are ca drept scop ajutarea persoanelor defavorizate si social vulnerabile din Republica Moldova.

In Moldova suntem o asociatie noua dar cu o experienta bogata pe teritoriul Italiei.

De mai bine de cinci ani in colaborare cu Parohul Bisericii din Vicenza, Italia Prot. Mitrofor Veniamin Onu, ajutam familiile social vulnerabile din Moldova. Pe parcursul acestor ani ne-am implicat in nenumarate proiecte de caritate. Din Italia catre familiile defavorizate din Moldova s-au transmis tone de ajutoare umanitare precum haine, incaltaminte, produse de ingrijire personala, produse alimentare si altele.

Aceste ajutoare au fost repartizate in diferite raioane din Republica Moldova. Am ajutat scoli, gradinite, spitale si case de batrani. La identificarea persoanelor nevoiase ne-au ajutat politia, primaria, asistenta sociala cat si Preotii din aceste raioane.

Pentru realizarea acestui proiect avem nevoie de cont bancar pentru a putea racolta fondurile necesare pentru achizitionarea unei case pentru aceasta familie.

Toate actele noastre de înregistrare le puteti găsi pe pagina următoare sau pe retelele de socializzare ale Preotului Veniamin Onu. (Facebook, Instagram si Odnoklassniki).